Sēnes savā sulā

Sēnes savā sulā
Foto: vpuzo.com

Sastāvdaļas

  • Sēnes
  • sāls

Pagatavošana

  1. Baltās sēnes (baravikas, bekas, šampinjoni) notīra, nomazgā divos ūdeņos, pārlej ar ūdeni tik daudz, lai tās līdz pusei būtu apņemtas.
  2. Tad sēnes vāra apmēram 20 minūtes, tik ilgi, līdz sēnes paliek tikai savā sulā.
  3. Novārītas sēnes uz sieta notecina, nedaudz nospiež un saliek traukā.
  4. Nokāstai sēņu sulai uz 1 l šķidruma pievieno 250 g (3/4 glāzes) sāls, ļauj izšķīst un pārlej sēnes.
  5. Trauku noslogo, pārsedz ar drēbi un novieto aukstā pagrabā.
 

,

eye Šī recepte skatīta: 1424 reizes
 

Jaunākās receptes