Svaigas baravikas cepšanai

Svaigas baravikas cepšanai
Foto: tvonaka.livejournal.com

Sastāvdaļas

  • Baravikas
  • sāls
  • etiķis

Pagatavošana

  1. Notīrītas baravikas sagriež kā cepšanai, pārkaisa ar sāli (apmēram ēdamkaroti sāls uz 0,5 litru burku), rūpīgi sajauc un ātri saliek burkā; sulu atstāj.
  2. Burkās ielej pa tējkarotei galda etiķa.
  3. Sterilizē verdošā ūdenī 35 minūtes.

Padoms
Pirms lietošanas baravikas noskalo ūdenī, lai atdalītu etiķi un lieko sāli, un cep.
Šādas baravikas pēc garšas neatšķiras no svaigi ceptām.

 

,,

eye Šī recepte skatīta: 2042 reizes
 

Jaunākās receptes