Tomātu sulas želeja

Tomātu sulas želeja
Foto: global.rakuten.com

Sastāvdaļas

  • 1 l tomātu sulas
  • 1 kg cukura
  • 1 ½ ēdamkarotes želatīna
  • 1 tējkarote citronskābes

Pagatavošana

  1. Gatavus, sarkanus tomātus nomazgā, sagriež šķēlēs un ar sulu tvaicējamo aparātu iegūst dzidru sulu.
  2. Katliņā sulu ar cukuru un citronskābi vāra uz straujas uguns 10-15 minūtes.
  3. Tad sulai pievieno uzbriedinātu želatīnu, ļauj tam izkust.
  4. Pēc želatīna pievienošanas vārīt vairāk nedrīkst.
  5. Sapilda mazos trauciņos un ļauj saželēt.
  6. Noslēdz ar plastmasas vāciņiem.
  7. Želeja ir dzidra, dzintara krāsā un ar savdabīgu garšu.
 

,,

eye Šī recepte skatīta: 429 reizes
 

Jaunākās receptes