Vārītas sēnes garšvielās

Vārītas sēnes garšvielās
Foto: thenshecooked.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu sēņu
  • 1 glāze ūdens
  • 3 lauru lapas
  • 5 melnie pipari
  • 8 smaržīgie pipari
  • 3 krustnagliņas
  • 50 g sāls
  • 1-1,5 tējkarotes 70% etiķa esences

Pagatavošana

  1. Baltas sēnes notīra, nogriež kātiņus un labi nomazgā un nosusina.
  2. Lielākas sēnes sadala divās trijās daļās un mazās atstāj negrieztas – veselas cepurītes.
  3. Katliņā sagatavotās sēnes vāra ar garšvielām 10-15 minūtes un beigās pievieno etiķa esenci, vēlreiz uzvāra.
  4. Pēc vārīšanas sēnes steidzīgi sapilda burkā un hermētiski noslēdz.

Padoms
Šādām sēnēm ir labs izskats un kvalitāte.

 

,,

eye Šī recepte skatīta: 940 reizes
 

Jaunākās receptes